• Tel/Fax :

    +037/318-800

  • Email :

    kabinet@kbbihac.ba

  • Adresa :

    Darivalaca krvi 67, Bihać

Čestitku povodom Dana nezavisnosti  Bosne i Hercegovine, uputio je  Hajrudin dr Havić, direktor KB „Dr. Irfan Ljubijankić“
25.02.2021

Čestitku povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, uputio je Hajrudin dr Havić, direktor KB „Dr. Irfan Ljubijankić“


Povodom obilježavanja 1. marta, u ime uposlenika KB „Dr. Irfan Ljubijankić“ i svoje lično ime, Bosancima i Hercegovcima a posebno svojim sugrađanima upućujem najiskrenije čestitke.

Obilježavanje ovog historijskog datuma kao dana kada su se građani ove zemlje odlučno opredijelili za Bosnu i Hercegovinu - nezavisnu državu svih njenih građana i ravnopravnih naroda naš je dug i obaveza, ne samo prema žrtvama koje su pale u borbi za očuvanje njene suverenosti i koje nikada ne smijemo zaboraviti, već i prema budućim generacijama.

Promicanje vrijednosti zajedništva, pomirenja i povjerenja, prihvatanje  naših kulturnih i duhovnih  razlika kao trajnog  bogatstva, čvrsti su temelji za  izgradnju naprednije i prosperitetnije Bosne i Hercegovine, ali i osnova za nastavak naše  borbe za državu  u kojoj će svi građani imati jednaka prava i bolji život.”

 Hajrudin dr Havić